Bekleyin

Z- MAT PASPAS (Petek Paspas )


Z mat paspaslarımız %100 PVC’den üretilmiş olmakta olup dokusundaki malzemeler sayesinde zemin kaplama ürünlerinin içerisinde önemli bir yere sahiptir. Z yapıdaki paspasın içeriğinde bulunmakta olan silikon takviyesi non-lip özelliklidir ki bu durum paspasın kayma sorununu ortadan kaldırmak için eklenmektedir. Z mat paspasın en önemli özelliği kolay temizlenebilir olmasıdır ve bu özelliği onun tüm mekanlarda rahatlıkla kullanılabilmesini sağlamaktadır. Üstelik kolay temizlenebilme özelliği kaymaz özelliği ile birleştiğinde istenmeyen kazaların önüne geçilebilmektedir. İstenilen tüm mekanlarda özellikle de insan sirkülasyonunun yoğun olduğu mekanlarda rahatlıkla kullanılabilecek ürünlerimizden bir tanesidir.


Kullanımı:

Z mat paspas dokusunun özelliği sayesinde ev dahil olmak üzere hastane, iş merkezleri, kurumlar, okul, yurt, yüzme havuzu gibi su nedeni ile ciddi yaralanmaların olabileceği mekanlar, oyun alanları, alışveriş merkezleri ve kış aylarında buzlanmaların olduğu yerlerde kullanılabilir.


Sunduğu Avantajlar:

Kolay temizlenebilme özelliği sayesinde çok kısa süre içerisinde temizlik sorununu ortadan kaldırabilirsiniz. Üstelik dokusal özellikleri ile gün içerisinde gelen kiri içerisine çekerek yapmış olduğunuz temizliğin daha uzun süre kalıcı olmasını sağlamaktadır.



Ürünlerimiz Ve Hizmetlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşın!